OM OSS

Salongen ligger midt i sentrum av Glomfjord. Vi startet opp 1 november 1991 i samme bygget der vi holder til i dag, men har flyttet til nye lokaler.

Dette skjedde i november 2008. vi er nå på bakkenivå med utsikt mot torvet og veien. Salongen er moderne og lys og luftig, med en trivelig atmosfære.

Vi har kunder i alle aldersgrupper og må derfor prøve å ivareta alles ønsker både kunstnerisk og teknisk. Vi vil at våre kunder skal føle seg godt ivaretatt og trygge på at vi kan jobben vår. Salongens eier har lang fartstid i yrket, med erfaring fra inn og utland. Fra tid til annen har vi hatt lærlinger , men akkurat nå har vi ingen under opplæring.

Vi prøver å holde oss oppdaterte på nye moter og trender, dette skjer via kurs og video/dvd kursing. samt media og frisør/moteblad osv. I tilknytning til frisørsalongen har vi også et solarium som vi deler med «Nye Velværesalongen» som ligger rett over gangen fra oss. Dette er et stå-kabinett som er mye raskere enn de tradisjonelle solariums-sengene. Vi har lovpålagt 18 års aldersgrense på solariumet.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress